sagt om oss

Vi tre & trädgård hjälpte oss att rita och planera vår trädgård på ca 5000 kvm, på en lantlig tomt utanför Malmö, under våren 2015. De var fantastiskt duktiga på att förstå och lyssna på våra önskemål och behov samtidigt som de inspirerade och gav förslag på lösningar som vi aldrig hade kunnat komma fram till själva. Uppskattar verkligen allt i det arbete de gjort för oss och processen som ledde dit. Vi har skapat en trädgård som är jättefin och dessutom lättskött med robusta växter, utifrån deras arbete. Vi är supernöjda med resultatet, deras bemötande, kunnighet, inspiration och med vad de kunde åstadkomma på den budget vi hade.

Karin Hartmann Vellinge

Vi var nyinflyttade i ett hus där tomten endast bestod av en gräsmatta och kände att vi inte visste var vi skulle börja. När vi kikade runt på olika tjänster, föll vi för ”Turboträdgård” som Vi tre & trädgård erbjuder. Tjänsten var perfekt för oss där vi fick framföra våra egna tankar och sedan få en skiss på förslag som vi nu arbetar efter i vår egen takt.
Annika och Cecilia är väldigt inkännande personer som ger mycket inspiration och roliga och genomförbara förslag!Tack för ert trevliga besök idag, det var otroligt upplyftande och inspirerande för oss!

Katarina Erlandsson Bunkeflostrand

Ni lyckas verkligen förmedla rätt känsla av ert företag genom er hemsida – vi kände med en gång att ni var rätt för vår trädgård. Vi är mycket nöjda med ert förslag och vi ser framemot att få njuta av pionbacken, körsbärsdalen och kryddträdgården, och barnen såklart av sin studsmatta i syrenbersån.

Madeleine och Robert i Slätteröd

Fantastiska idéer och beskrivningar som gör att jag vill vara i den trädgården NU genast! Verkligen inspirerande! Och det känns som ni känner oss väldigt bra trots att vi bara träffats några gånger – ert förslag känns helt klockrent.

Jutta och Oskar i Lund

Det har blivit fantastiskt bra och vi är supernöjda, väldigt många går förbi, stannar backar, tittar diskuterar. Det är jättekul att kolla in dem och är vi ute får vi (ni) mycket beröm för planeringen.

Aina och Kenneth

Det känns fantastiskt bra att ha fått hjälp av så kreativa trädgårdsdesigners som förstår våra behov och engagerar sig till 100 % . Vi längtar till vi kan bada i poolen, utnyttja det härliga trädäcket och ligga och sola oss på de generösa trappstegen..

Ina och Mats i Bjärred