Vår populära trädgårdsdesigntjänst i ny utökad version. Mer tid ger plats för fler idéer!

Turboträdgård

Vill ni snabbt ha professionella idéer till trädgårdens utformning? Då är Turboträdgård tjänsten ni söker.

Turboträdgård är en dynamisk tjänst där vi lämnar ett designförslag direkt på plats. Vi kommer två personer till er trädgård, lyssnar in era önskemål, arbetar fram ett förslag och presenterar det – när vi går har ni ett färdigt designförslag. Det här är en tjänst som passar er som vill ha hjälp med utformningen av trädgården och önskar övergripande guidning i val av växter och hårda material – utan att vänta.

När vi lämnar er efter ca 5 – 6 h så har ni en ritning i er hand som beskriver utemiljöns karaktär, struktur och funktion.   

Pris: 14 900 kr

Körersättning tillkommer

Vill ni därefter ha hjälp med att plantera, eller ha en planteringsplan för någon specifik yta? Se vidare under våra tilläggstjänster.

Vänligen observera att Vi tre & trädgård ritar trädgården ovan jord. Vi tar hänsyn till det vi vet och ser, men vid anläggning är det markägarens ansvar att kontrollera kablage, vattenledningar och dylikt som finns under markytan.

Kontakta oss

Så här går det till:

Besöket inleds med att vi under 30-45 min gör en rundvandring med er i er trädgård. 

Under rundvandringen går vi igenom era önskemål och funderingar.

Vi sätter oss sedan för oss själva ca 4-5 timmar och arbetar fram ett designförslag.

Avslutningsvis presenterar vi muntligen vårt förslag som vi överlämnar i skissform och kompletterande text.

Vi räknar med att vårt besök tar ca 5-6 timmar.

Inför vårt besök rekommenderar vi att ni går igenom checklistan som finns här på hemsidan. Vidare behöver vi en tomtkarta att använda som underlag för trädgårdsskissen. Tomtkarta går i regel att beställa via stadsbyggnadskontoret i din kommun. Behöver ni hjälp att få fram tomtkarta i rätt skala, kan vi göra det mot timersättning, se vidare i våra övriga tjänster / Tomtkarta

Du som kund ansvarar själv för eventuella bygglov om inget annat avtalats.