22921
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22921,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Ny känsla kring pool och sällskapsytor.

Vi fick i uppdrag att föreslå en design som ger en ny känsla i utemiljön kring pool och sällskapsytor runt poolytan.

 

Den gamla stenytan behövde bytas och poolen, som är lagd på snedden i förhållande till tomtgräns och hus, tyckte vi behövdes ges en möjlighet att upplevas lugnare.

 

Så vårt förslag var att ett stort trädäck skulle famna poolen, med rejäla mått och med alla brädorna liggandes i linje med huset och tomtgräns. Ett trädäck som rymmer flera sittplatser.

Detta för att skapa ett lugn till utemiljön och en sammanhållande känsla.

 

Längst ner i trädgården föreslog vi att en pergola skulle byggas längs med tomtgräns för trädgården att landa i. Ett fint och tryggt avslut på trädgårdsrummet att krypa in under varma soliga dagar eller att sitta och njuta kvällarna i.

 

Trädäcket har i vårt förslag bäddats in av grönska i form av vintergröna häckar, planteringar och gräsmattor i flera mjuka, runda former.

 

I nuläget är trädäcket och pergola byggt, vilket gett hela trädgården ett stort lyft.

Nu ska lite andra projekt ros iland,

och vi ser fram emot när etapp 2 av anläggningen sätts igång.

Tags
pergola, poolyta, trädäck, trädgårdsdesign, trädgårdsdesigner, Vi tre & trädgård