Fina former i nyanläggning.

Ute på gatan möts man av en smakfullt renoverad fasad av huset och planteringarna är på gång att ta form. Innanför entrén in till trädgården till kedjehuset öppnar sig en omgärdad oas upp. Den framtagna behagliga karaktären från husets insida får följa med ut i trädgården och här möter vi flera olika rum att använda på klassiskt vis. Köksträdgården döljer sig bakom växthuset. Här ska planteringsytor anläggas och längst ner byggs en pergola att söka skugga i under varma dagar. Köksträdgården avgränsas med en häck av blåbär, som även stoppar bollar från att landa på växthuset.

Gräsmattan har fått en mjuk rund form som kontrast mot de mer kantiga detaljerna. Gräsmattan avgränsas med storgatsten. Snyggt ihop med den gedigna muren som löper längs hela tomtgränsens upphöjda rabatt.

En pampig ,väl uppväxt bokhäck bildar det behagliga skyddet som man ofta känner behov av när en pool anläggs. I öster läge står frukost möblemanget perfekt.

Poolen omgärdas av ett stort generöst trädäck. Den stora ytan ger såväl avkopplingsrum som umgängesrum, och även plats för aktiviteter och lek.

Ett stort rum med behagligt sammanhängande golv att gå barfota på.

Sköna sommardagar drar associationer till medelhavet!