2270
post-template-default,single,single-post,postid-2270,single-format-standard,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Spännande trädgårdslösningar vid nyanläggning

Ett av våra senaste  designuppdrag börjar ta form.  Kundens önskade en trädgård med spännande lösningar och rum med insynsskyddd. Till radhuset som genomgått en lyckad totalrenovering förhöjs helhetsupplevelsen nu när trädgården får en matchande uppfräschning.

Ytan på entrésidan har fått en plattlagd gång som tydligt visar vägen till entrédörren. Från köksfönstret står en klotlönn som vackert blickfång med en fond av en insynsskyddande bokhäck. Granithällar leder vägen till andra sidan huset, där umgängesytorna finns.  Gången kommer att flankeras av frodiga planteringar och träd som ger karaktär.

 

Från infarten till biluppställningsplatsen syns orangeriet, som ligger intill övriga umgängesytor. Befintliga häckar, träd och buskar tittas över så att de passar in med den nya växtligheten.

En allé av klotrobinia är placerad utanför orangeriet. Allén kommer vara del av växtligheten som skapar känslan av avskildhet till spa och sittytor. Till höger i bild skymtar den blivande lunden som visar vägen till köksträdgården och den privata frukostplatsen.

Olika markmaterial tydliggör rummens olika karaktärer. Ett trädäck i två nivåer erbjuder generöst med plats för umgänge och måltider i eftermiddagssolen.

Den av granithällar lagda gången löper som den sammanhängande länken mellan de olika sidorna av trädgården.

Nästa steg är att välja växter till alla planteringsytorna. Det ser vi fram emot!